29. september 2019
Op uitnodiging van de Jogya International Travel Mart ging ik eind juni naar midden en west Java. Voorafgaand en na afloop aan de Travel Mart bleef er gelukkig voldoende tijd over om zelf op onderzoek uit te gaan. Zo bezocht ik de omgeving van Yogya, Pangandaran, Garut, Bandung, Bogor en Jakarta. 

03. juli 2019
Wat maakt Sri Lanka nou zo bijzonder? Alles eigenlijk, de naam staat dan ook niet voor niets voor prachtig eiland. Je vindt er eeuwenoude ruïnes van vroegere koningssteden, overblijfselen uit de Nederlandse tijd, geweldige nationale parken met vele bijzondere dieren, de ontzettend lieve bevolking en natuur ook geweldige stranden.

17. mei 2019
Tijdens onze reizen hebben we op vele mooie plekjes mogen overnachten. Vooral op Bali hebben we in de meest uiteenlopende hotels geslapen. De ene keer super-de-luxe bovenop een klif uitkijkend op zee en de andere keer in een tent op loopafstand van diverse watervallen. Ook qua sfeer is het er ontzettend divers, de ene keer traditioneel en de andere keer juist modern.

22. februari 2019
Indonesië kent vele interessante eilanden, de een bekender dan de ander. Sumba is een eiland wat nog niet zoveel wordt bezocht door de reiziger. Het heeft volgens ons echter veel moois te bieden, waardoor het juist een eiland is wat je gezien moet hebben!

17. januari 2019
De allereerste blog van Mimpi Reizen gaat over het prachtige Indonesië, een van onze favoriete bestemmingen! De vakantiegevoelens beginnen weer te kriebelen en ter voorbereiding ga je je alvast verdiepen in de wensen die je hebt en de bestemmingen die daarbij passen. Dan komt Indonesië voorbij…..