Mimpi Reizen 5 jaar!
01. november 2023
Vandaag bestaat Mimpi Reizen 5 jaar. We kunnen het niet geloven, maar het is toch echt zo. Wat is de tijd om gevlogen… Maar wat een geweldige jaren hebben we er al op zitten en wat zijn we trots op wat we tot op heden bereikt hebben!

Duurzaam op reis met Mimpi Reizen
04. maart 2021
Reizen is natuurlijk geweldig om te doen; nieuwe culturen ontdekken, genieten van landschappen zoals wij ze in Nederland niet kennen, kennismaken met de lokale bevolking, bijzondere uitstapjes maken en nog veel meer unieke ervaringen wat reizen juist zo bijzonder maakt. Hoe mooi is het dan als je daarbij ook nog rekening kunt houden met het behoud van onze mooie wereld.

Op zoek naar avontuur op Sumatra
27. januari 2021
Als je ergens veel natuur en avontuur kunt vinden is het wel op Sumatra. Je kunt er spannende trekkingen maken door het regenwoud, vulkanen beklimmen, raften, tuben of kajakken over snelstromende rivieren en genieten van afgelegen bounty strandjes. Alle natuurliefhebbers en avonturiers kunnen we een vakantie naar deze groene bestemming dan ook zeker aanraden!

05. december 2020
Vorig jaar december rond deze tijd was ik in het verrassend mooie Sri Lanka. Hoe anders was de wereld toen nog en had niemand kunnen bedenken dat een virus alles zo op zijn kop kon zetten. Daarom vind ik het extra bijzonder om aan deze reis terug te denken en de mooie ervaringen met jullie te delen.

22. augustus 2020
Gaat jouw hart sneller kloppen van struinen door machtige regenwouden waarbij je op zoek gaat naar unieke dieren, dan is Maleisië dé bestemming voor jou! De natuur van Maleisië is betoverend mooi. Je vindt er prachtig groene heuvels, uitgestrekte theeplantages, mooie rijstvelden, rijk beboste gebieden en natuurlijk een overweldigende jungle.

15. mei 2020
Bali is een ideale bestemming voor een reis met het gezin en is daarom het eiland bij uitstek voor familiereizen. Het biedt heel veel afwisseling, zo is het er ontzettend groen, met prachtige rijstterrassen, wouden en tropische tuinen, maar kun je er ook uitstekend tot rust komen op een van de mooie stranden of eilandjes voor de kust.

02. mei 2020
Ondanks dat we nog niet weten wanneer we de wereld weer verder kunnen ontdekken, begint het bij ons toch weer te kriebelen om ideeën op te doen. We hebben daarom een top 5 samengesteld van de hoogtepunten per bestemming. Lees mee en doe inspiratie op voor je volgende droomreis!

19. december 2019
In januari en februari staan we weer op diverse beurzen. Je kunt ons komen bezoeken op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam en Breda, de Vakantiebeurs in Utrecht en het Vakantiesalon in Antwerpen. We kijken enorm uit naar deze beurzen. We vinden het ontzettend leuk om jullie daar te ontmoeten en te helpen met het samenstellen van een prachtige reis.

29. september 2019
Op uitnodiging van de Jogya International Travel Mart ging ik eind juni naar midden en west Java. Voorafgaand en na afloop aan de Travel Mart bleef er gelukkig voldoende tijd over om zelf op onderzoek uit te gaan. Zo bezocht ik de omgeving van Yogya, Pangandaran, Garut, Bandung, Bogor en Jakarta. 

03. juli 2019
Wat maakt Sri Lanka nou zo bijzonder? Alles eigenlijk, de naam staat dan ook niet voor niets voor prachtig eiland. Je vindt er eeuwenoude ruïnes van vroegere koningssteden, overblijfselen uit de Nederlandse tijd, geweldige nationale parken met vele bijzondere dieren, de ontzettend lieve bevolking en natuur ook geweldige stranden.

Meer weergeven