22. augustus 2020
Gaat jouw hart sneller kloppen van struinen door machtige regenwouden waarbij je op zoek gaat naar unieke dieren, dan is Maleisië dé bestemming voor jou! De natuur van Maleisië is betoverend mooi. Je vindt er prachtig groene heuvels, uitgestrekte theeplantages, mooie rijstvelden, rijk beboste gebieden en natuurlijk een overweldigende jungle.

15. mei 2020
Bali is een ideale bestemming voor een reis met het gezin en is daarom het eiland bij uitstek voor familiereizen. Het biedt heel veel afwisseling, zo is het er ontzettend groen, met prachtige rijstterrassen, wouden en tropische tuinen, maar kun je er ook uitstekend tot rust komen op een van de mooie stranden of eilandjes voor de kust.

02. mei 2020
Ondanks dat we nog niet weten wanneer we de wereld weer verder kunnen ontdekken, begint het bij ons toch weer te kriebelen om ideeën op te doen. We hebben daarom een top 5 samengesteld van de hoogtepunten per bestemming. Lees mee en doe inspiratie op voor je volgende droomreis!

19. december 2019
In januari en februari staan we weer op diverse beurzen. Je kunt ons komen bezoeken op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam en Breda, de Vakantiebeurs in Utrecht en het Vakantiesalon in Antwerpen. We kijken enorm uit naar deze beurzen. We vinden het ontzettend leuk om jullie daar te ontmoeten en te helpen met het samenstellen van een prachtige reis.

29. september 2019
Op uitnodiging van de Jogya International Travel Mart ging ik eind juni naar midden en west Java. Voorafgaand en na afloop aan de Travel Mart bleef er gelukkig voldoende tijd over om zelf op onderzoek uit te gaan. Zo bezocht ik de omgeving van Yogya, Pangandaran, Garut, Bandung, Bogor en Jakarta. 

03. juli 2019
Wat maakt Sri Lanka nou zo bijzonder? Alles eigenlijk, de naam staat dan ook niet voor niets voor prachtig eiland. Je vindt er eeuwenoude ruïnes van vroegere koningssteden, overblijfselen uit de Nederlandse tijd, geweldige nationale parken met vele bijzondere dieren, de ontzettend lieve bevolking en natuur ook geweldige stranden.

17. mei 2019
Tijdens onze reizen hebben we op vele mooie plekjes mogen overnachten. Vooral op Bali hebben we in de meest uiteenlopende hotels geslapen. De ene keer super-de-luxe bovenop een klif uitkijkend op zee en de andere keer in een tent op loopafstand van diverse watervallen. Ook qua sfeer is het er ontzettend divers, de ene keer traditioneel en de andere keer juist modern.

22. februari 2019
Indonesië kent vele interessante eilanden, de een bekender dan de ander. Sumba is een eiland wat nog niet zoveel wordt bezocht door de reiziger. Het heeft volgens ons echter veel moois te bieden, waardoor het juist een eiland is wat je gezien moet hebben!

17. januari 2019
De allereerste blog van Mimpi Reizen gaat over het prachtige Indonesië, een van onze favoriete bestemmingen! De vakantiegevoelens beginnen weer te kriebelen en ter voorbereiding ga je je alvast verdiepen in de wensen die je hebt en de bestemmingen die daarbij passen. Dan komt Indonesië voorbij…..