INDIVIDUELE RONDREIZEN BORNEO

Borneo is erg divers qua natuur en cultuur en biedt daarom vele mogelijkheden voor mooie rondreizen. Mimpi Reizen kan voor u uw reis geheel op maat samenstellen. Hier beneden geven we een aantal voorbeelden van reizen die we persoonlijk hebben opgesteld en aanraden. Er zijn natuurlijk tal van andere leuke mogelijkheden op Borneo. Deze rondreizen zijn daarom geheel op maat aan te passen.

Houten huisje op palen in het heldere water op Maleisisch Borneo

Rondreis Traditioneel Sarawak en Sabah

Tijdens de 18-daagse rondreis Traditioneel Sarawak en Sabah maakt u in Sarawak kennis met de charmante stad Kuching, gaat u een wandeling maken door het natuurrijke Bako National Park, overnachten bij de Iban Longhouse bevolking en even tot rust komen aan het prachtige Batang Ai meer en het strand van Damai. In Sabah gaat u in de jungle op zoek naar orang-oetans en de unieke proboscis monkeys en nog vele andere diersoorten.


Prachtige neusaap in het regenwoud van Sukau in Sabah op Maleisisch Borneo

Rondreis Fascinerend Borneo en West-Maleisië

Deze 20-daagse familiereis laat u kennismaken met de indrukwekkende regenwouden van Borneo waarbij u op zoek gaat naar de bijzondere dieren die hier leven. U maakt prachtige wandeltochten en interessante boottochtjes waarbij u verschillende apensoorten door de bomen ziet slingeren! In West-Maleisië struint u door de groene theeplantages en verkent u het cultuurrijke eiland Penang. U sluit de reis af aan de bounty stranden van de Perhentian Islands.