INDIVIDUELE RONDREIZEN KLEINE SUNDA EILANDEN


De Kleine Sunda eilanden zijn authentieke en afwisselende eilanden en bieden daarom vele mogelijkheden voor mooie rondreizen. Mimpi Reizen kan voor u uw reis geheel op maat samenstellen. Hier beneden geven we een aantal voorbeelden van reizen die we persoonlijk hebben opgesteld en aanraden. Er zijn natuurlijk tal van andere leuke mogelijkheden op de Kleine Sunda eilanden. Deze rondreizen zijn daarom geheel op maat aan te passen.

Lokale huisjes op Flores Kleine Sunda eilanden

Familiereis Hoogtepunten Flores en Komodo

Tijdens deze 16-daagse familiereis bezoekt u de hoogtepunten van Flores en Komodo. Deze familiereis is geschikt voor familie's met kinderen van ongeveer 4 tot 18 jaar. Uiteraard kunt u deze reis ook als stel maken en is het mogelijk te reizen met kinderen jonger dan 4 jaar. U reist over het mooie Flores en bezoekt onder andere de Kelimutu vulkaan en authentieke dorpjes. U sluit de reis af met de spannende Komodo eilanden, waar u zowel op een boot als op een idyllisch eilandje voor de kust verblijft. 


Lachende lokale bevolking op Sumba

Rondreis Puur Kleine Sunda eilanden

Puur Kleine Sunda eilanden is een avontuurlijke 22-daagse reis waarbij u Sumba en Flores bezoekt en een spannende boottocht maakt vanaf west Flores, via onder andere de Komodo eilanden en Sumbawa naar Lombok. Op Sumba bezoekt u diverse zeer authentieke dorpjes en op Flores maakt u een afwisselende reis langs mooie stranden, vulkanen en dorpjes. Vervolgens stapt u aan boord van een omgebouwde vissersboot die u naar Lombok vaart. Vanuit Lombok vliegt u weer terug naar huis.