Huwelijksreizen

Azië leent zich uitstekend voor een huwelijksreis. U vindt er vele sprookjesachtige plekjes waar u optimaal kunt genieten van de overweldigende natuur, schitterende stranden, de indrukwekkende cultuur en de vriendelijke bevolking. Mimpi Reizen is specialist in het organiseren van huwelijksreizen en zal er alles aan doen om er een onvergetelijke reis van te maken. We kunnen voor u uw huwelijksreis natuurlijk geheel op maat samenstellen. Hier beneden geven we een aantal voorbeelden van huwelijksreizen. We hebben deze reizen persoonlijk samengesteld. Er zijn natuurlijk tal van andere leuke en bijzondere mogelijkheden voor een onvergetelijke huwelijksreis.

De stijlvolle inrichting en het mooie uitzicht vanuit Bambu Indah hotel in Ubud

Rondreis Buitengewoon Bali

Met onze 16-daagse rondreis Buitengewoon Bali bezoekt u de mooiste plekjes op Bali en verblijft u in bijzondere hotelletjes. U begint deze unieke rondreis in Ubud, waar u overnacht tussen het groen. Vervolgens kunt u lekker ontspannen op het eilandje Lembongan. Na Lembongan trekt u de binnenlanden in van Bali en verblijft u in Sidemen. Na Sidemen wordt de reis verder afgewisseld met de strandbestemming Pemuteran, de rijstvelden van Jatiluwih en tot slot het idyllische strand van Balangan.


Uitzicht op de bekende Lion Rock Sri Lanka

Rondreis Hoogtepunten Sri Lanka

Tijdens deze gevarieerde reis door Sri Lanka bezoekt u de hoogtepunten van Sri Lanka. U begint en eindigt de reis dichtbij de luchthaven zodat u de reis rustig begint en afsluit. Tussendoor verblijft u aan het strand, gaat u op safari, verblijft u in de bergen, maakt u een mooie treinreis, bezoekt u theeplantages en diverse oude steden met indrukwekkende stupa's en paleizen. Met deze reis krijgt u, in ruim 2 weken tijd, een goede indruk van de belangrijkste bezienswaardigheden van Sri Lanka.


Bounty strand in West-Maleisie

Rondreis Klassiek West-Maleisië

Tijdens deze 15-daagse rondreis ontdekt u de bruisende stad Kuala Lumpur, verkent u het eeuwenoude regenwoud van de Taman Negara en drinkt u een kopje thee tussen de groene theeplantages van de Cameron Highlands. U gaat cultuur snuiven op het gezellige Penang om vervolgens deze fantastische reis af te sluiten aan de heerlijke stranden van het eiland Langkawi, waar u de indrukken van uw reis op u in kunt laten werken. alvorens u weer huiswaarts keert.