Garantie geregeld | Garantiefonds GGTO 

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.
 
Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Mimpi Reizen gebruik van Garantiefonds GGTO voor alle pakketreizen. GGTO is een erkende garantieregeling. De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terugkrijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 15,- per boeking (tot € 12.500,-, daarna gelden er extra boekingskosten afhankelijk van de totale reissom) in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. 

 

Hiermee heeft Mimpi Reizen zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door insolventie van Mimpi Reizen niet worden verleend, kunnen reizigers contact opnemen met Garantiefonds GGTO, gevestigd aan de Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ te Amsterdam, Nederland, via info@stichting-ggto.nl of +31 (0)20 73 71 057.