Mimpi Reizen 5 jaar!

Vandaag bestaat Mimpi Reizen 5 jaar. We kunnen het niet geloven, maar het is toch echt zo. Wat is de tijd om gevlogen… Maar wat een geweldige jaren hebben we er al op zitten en wat zijn we trots op wat we tot op heden bereikt hebben!

 

1 november 2018 was de spannende start van Mimpi Reizen en we hadden toen nooit durven dromen dat we staan waar we nu staan.

 

2019 was echt een droomjaar. Wat we niet verwacht hadden, maar wel gehoopt, gebeurde. We kregen een vliegende start met vele reizen die werden gemaakt. Wat vonden we het fantastisch om te zien dat wat we bedacht hadden met onze reisorganisatie ook daadwerkelijk aansprak!

 

2020 en 2021 waren jaren die niemand verwacht had. Ondanks alles hebben we geprobeerd zo positief mogelijk te blijven en vooral te inspireren met mooie berichten over Indonesië, Maleisië en Sri Lanka. Maar wat hadden we ook een fantastische klanten in deze tijd! Jullie dachten met ons mee, boekten om naar de toekomst en waren er voor ons. Dat heeft ons echt door deze tijd heen geholpen en daar zijn we heel erg dankbaar voor!

 

2022 was een spannend jaar, want het was afwachten of jullie weer zouden willen gaan reizen. Maar dat is helemaal goed gekomen. We hebben veel fantastische reizen mogen samenstellen en reizigers weer kunnen zien genieten van het mooie Zuidoost-Azië. Wat was dat weer fijn!!

En dan topjaar 2023. Het beste jaar wat we ooit hebben gezien in al onze jaren dat we al in de reiswereld werkzaam zijn. Jullie waren niet te houden en iedereen stond te trappelen om Indonesië, Maleisië en/ of Sri Lanka te gaan ontdekken. We wisten niet wat we meemaakten en hadden soms echt even handjes te kort.

Deze jaren hebben we zelf ook veel gereisd om voor jullie nieuwe bijzondere plekjes te ontdekken, bestaande plaatsen opnieuw te bezoeken en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Ook onze families bleken maar wat graag Zuidoost-Azië te willen ontdekken en wat is er leuker dan juist de mensen die zo dichtbij je staan de landen te laten zien waar wij ons hart aan verloren hebben.  

 

We willen al onze klanten bedanken voor de geweldige reizen die we voor jullie hebben mogen verzorgen. Wat kunnen we daar dan toch enorm van genieten en vooral ook van de momenten waarop we berichtjes en foto’s van jullie ontvangen vanuit de mooiste bestemmingen en natuurlijk ook niet te vergeten alle verhalen na afloop van jullie reizen. Natuurlijk willen we ook onze lieve familie, kennissen en vrienden niet vergeten voor al hun steun en het doorsturen van ontzettend veel nieuwe reizigers.

 

Reisprogramma’s in elkaar zetten en jullie onze prachtige bestemmingen laten zien, die bij ons beide een bijzonder plaatsje in ons hart hebben, is het liefste wat we doen  Elke dag beseffen we weer hoe gelukkig we mogen zijn dat we van onze passie ons werk hebben kunnen maken en elke reis stellen we met evenveel liefde samen.  

 

We kijken enorm uit naar de toekomst en hopen voor nog veel meer reizigers hun droom uit te laten komen. Niet voor niets betekent onze naam ‘Mimpi’ droom in het Indonesisch!

  

Op naar nog veel meer geweldige jaren!  

Reactie schrijven

Commentaren: 0