Onze bestemmingen

Mimpi reizen biedt prachtige maatwerk rondreizen aan naar Indonesië, Maleisië, Sri Lanka. Wij hebben voor deze bestemmingen gekozen omdat het stuk voor stuk fantastische, zeer afwisselende bestemmingen zijn. Daarnaast kennen we de bestemmingen als geen ander en hebben we ze regelmatig bezocht.

 

Onderweg naar deze bestemmingen bieden we ook afwisselend stopovers aan naar onder andere Dubai, Singapore, Bangkok, Hong Kong en de oliestaat Brunei.

Indonesië

Indonesië is grotendeels nog erg authentiek en heeft een grote verscheidenheid aan culturen en natuurschoon. Elk eiland heeft iets anders te bieden, waardoor het een bestemming is waar u meerdere keren naartoe kunt reizen en elke keer weer een heel andere reis kunt maken. Wij bieden momenteel reizen aan naar Bali, Java, Sumatra, Sulawesi, Lombokde Kleine Sunda eilandenKalimantan (het centrale en zuidelijke deel van Borneo) en de Molukken .

Maleisië

Maleisië is wat meer ontwikkeld, maar zeker niet minder de moeite waard. Maleisië bestaat uit twee delen, West-Maleisië, wat vastzit aan het vaste land en grenst aan Singapore in het zuiden en Thailand in het noorden, en Maleisisch Borneo (het noordelijke deel van Borneo). Ook Maleisië heeft veel te bieden qua natuur en cultuur.

Sri Lanka

Sri Lanka hoort natuurlijk ook bij Azië, maar heeft een andere sfeer ten opzichte van Indonesië en Maleisië. Het lijkt wat meer op India, maar dan gemoedelijker en meer georganiseerd. Het is een fijne en vrij compacte bestemming om rond te reizen, met eveneens een grote diversiteit. 

 

We reizen zelf regelmatig naar Azië en delen onze reiservaring graag met u. We helpen u graag om de reis zodanig samen te stellen dat deze zo goed mogelijk aansluit op uw wensen zodat het werkelijk uw droomvakantie zal worden.

Lokale man op Sulawesi met de traditionele hoofddeksel
Neushoornvogel in Sukau op Sabah Maleisisch Borneo
Specerijen van Sri Lanka in Ayurveda resort

Op onze website inspireren wij u graag met onze voorbeeldreizen die geheel naar wens aan te passen zijn. Onze bijzondere reizen naar Indonesië, Maleisië en Sri Lanka zijn privé vakanties waarbij u met uw eigen reisgezelschap het (ei)land ontdekt. U bepaalt zelf hoe u uw vakantie indeelt, welke hoogtepunten maar ook ongerepte gebieden u wilt bezoeken en waar u de meest mooie foto’s wenst te maken, kortom reizen met enorm veel mogelijkheden!

 

De voorbeeldreizen zijn met zorg samengesteld op basis van onze persoonlijke ervaringen.

 

Wij vinden het belangrijk om aandachtig naar uw wensen te luisteren en op basis daarvan een passende en aantrekkelijke offerte uit te brengen waarmee de reisbeleving al van start gaat! Wij stellen alles in het werk om samen met u de gewenste droomreis samen te stellen!