INDIVIDUELE RONDREIZEN SULAWESI

Sulawesi is een eiland met een grote diversiteit en biedt daarom vele mogelijkheden voor mooie rondreizen. Mimpi Reizen kan voor u uw reis geheel op maat samenstellen. Hier beneden geven we een aantal voorbeelden van reizen die we persoonlijk hebben opgesteld en aanraden. Er zijn uiteraard nog heel veel andere opties voor Sulawesi. Deze rondreizen zijn daarom geheel op maat aan te passen.

Vriendelijke bevolking aan het werk in een rijstveld op Sulawesi

Rondreis Authentiek Sulawesi

Tijdens de 27-daagse rondreis Authentiek Sulawesi reist u naar het traditionele Tana Toraja bekend om de mysterieuze dodencultuur, maar gaat u ook heerlijke genieten in het helderblauwe water van de Togian eilanden. Qua flora en fauna komt u tijdens deze reis niets te kort. Zo gaat u op zoek naar het spookdiertje en de mooie zwarte kuifmakaak in het Tangkoko National Park. Een geweldige reis met voor ieder wat wils! 


Bootmannen bij Sengkang

Rondreis Bijzonder zuid Sulawesi

Met deze 15-daagse rondreis verkent u de hoofdstad van Makassar, leert u in Tana Toraja meer over de zeer bijzondere cultuur van dit gebied en maakt u een prachtige boottocht door de omgeving van het dorpje Sengkang. Tussendoor kunt u heerlijk relaxen op het mooie strand van Bira. In het groene natuurgebied Rammang Rammang sluit u uw reis af. Een diverse reis door het zuiden van Sulawesi.