INDIVIDUELE RONDREIZEN JAVA

Java is een boeiend eiland en biedt daarom vele mogelijkheden voor mooie rondreizen. Mimpi Reizen kan voor u uw reis geheel op maat samenstellen. Hier beneden geven we een aantal voorbeelden van reizen die we persoonlijk hebben opgesteld en aanraden. Er zijn natuurlijk tal van andere leuke mogelijkheden op Java. Deze rondreizen zijn daarom geheel op maat aan te passen.

Teluk Hijau strand met turkuoise blauwe water op oost Java

Rondreis Ongerept midden en oost Java

Tijdens de 16-daagse rondreis Ongerept midden en oost Java maakt u kennis met zowel de bekende als de onbekendere plaatsen van midden en oost Java. U begint in de levendige studentenstad Yogyakarta en eindigt rustig aan zee op oost Java. Onderweg zult u de binnenlanden van midden en oost Java gaan verkennen met mystieke tempels, groene valleien, boeiende vulkanen en verborgen stranden. 


Kleurrijke becaks op Java

Rondreis Hoogtepunten Java

De 15-daagse rondreis Hoogtepunten Java laat u kennis maken met de hoogtepunten van Java. Wanneer u voor het eerste naar Java reist is deze reis erg geschikt. U begint in het bruisende Jakarta en eindigt rustig aan zee op het meest oostelijke deel van Java. Onderweg verkent u de binnenlanden van Java met weelderige rijstterrassen, interessante steden,  mooie treinreizen, indrukwekkende tempels en spannende vulkanen. 


Rijstvelden van Jatiluwih op Bali

Rondreis Hoogtepunten Sumatra, Java en Bali

Deze rondreis laat u kennis maken met de hoogtepunten van Sumatra, Java en Bali. U begint op het groene Sumatra en bezoekt o.a. de jungle en het Tobameer, vliegt vervolgens naar Java waar u interessante steden en vulkanen bezoekt en eindigt op Bali, waar u uw laatste dagen in de binnenlanden en aan het strand doorbrengtDit betreft een rondreis die we aanraden. Er zijn uiteraard tal van andere mogelijkheden qua reisroute. 


Weggetje tussen de groene rijstvelden in de buurt van de Borobudur tempel op midden Java

Familiereis Actief Java en Bali

Wanneer u op zoek bent naar een actieve vakantie naar Java en Bali met het gezin spreekt deze reis u vast aan. U bezoekt zowel de hoogtepunten als de wat minder bekende plaatsen tijdens deze afwisselende rondreis. Het ene moment verblijft u in het bruisende Jakarta en het volgende moment prachtig in de natuur uitkijkend over een snelstromende rivier en rijstvelden. Zo wisselt de reis zich constant af, waardoor er voor ieder wat wils in zal zitten.