RECENSIES

Graag delen we de recensies van klanten die reeds met ons op reis zijn geweest.

Vakantie Sumatra en Java - familie Andries - mei 2019

Familie fietstocht vanuit Rumah Dharma bij de Borobudur

Karolien van Mimpi Reizen werkte voor ons een schitterende 14-daagse reis uit naar Sumatra en Java. De reis was op maat van ons gezin en tot in de puntjes uitgewerkt. We genoten van de leuke hotelletjes en een zeer gevarieerd programma (wagen/ vliegtuig/ boot/ trein/ fauna/ flora/ cultuur/ vulkanen/ mensen) en ook de begeleiders en chauffeurs waren top! Karolien was immer bereikbaar, reageerde zeer snel op vragen en hield bij het uitwerken van de reis rekening met onze wensen. Kortom een prima keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare, gespecialiseerd, professionele touroperator voor Indonesië. 

Vakantie Bali en de Gili eilanden - Nick en Denise - mei 2019

We zijn net teruggekomen van onze eerste Azië reis naar Indonesië, mogelijk gemaakt door Mimpi Reizen. 

 

Het was een fantastische reis en ik zou graag van deze gelegenheid gebruik willen maken om Mimpi Reizen te bedanken voor hun expertise en enthousiasme.

 

Ik ben er zeker van dat we zonder hun reisadvies en samengestelde programma niet zoveel fascinerende gedeeltes van Bali en de Gili eilanden gezien zouden hebben.

 

Vakantie Sumatra, Java en Bali - familie Van der Wolde - april en mei 2019

We zijn net terug van vier prima weken in Indonesië. Door omstandigheden had Mimpi van ons maar een week de tijd gekregen om dit voor ons te regelen. Ondanks de complicaties van twee weken met 3 personen en de rest met 2 personen en de wens om Sumatra, Java en Bali te bezoeken hebben de dames van Mimpi dit perfect geregeld. Alle reserveringen klopten, hotels waren naar wens en we hadden prima chauffeurs. Wij hadden het geluk dat de chauffeurs allen ruim voldoende Engels spraken, wat voor ons veel heeft toegevoegd op deze reis. Dat de betaling via een escrow account loopt geeft extra financiële zekerheid bij deze tot voor kort voor ons onbekende organisatie. De communicatie (voor en tijdens onze reis) hebben we ook steeds als plezierig, betrokken en professioneel ervaren. Bedankt.


Vakantie Thailand - Jeroen en Tamara - april 2019

Vol enthousiasme heeft Mimpi reizen voor ons een fantastische droomreis samengesteld.


Wij waren op zoek naar een mooie vakantie in Thailand met leuke bezienswaardigheden, maar hadden maar een korte periode van minder dan twee weken. 
Mimpi reizen kreeg van ons het volle vertrouwen om een onvergetelijke reis te organiseren. Alle verwachtingen zijn overtroffen.

 

Om te beginnen was de bevestiging van de reis erg vlot binnen, tevens waren de reispapieren ook ruimschoots voor vertrek ontvangen. Kort voor vertrek hebben wij nog een op maat samengesteld pakket met onder andere dagtrips met leuke adressen van bezienswaardigheden mogen ontvangen.

 

De reis was voor mij 1 grote verrassing. Ik heb zoveel indrukken gekregen en prachtige bestemmingen gezien, zoals prachtige karstgebergten, tropische stranden, ongerepte natuur, kristalheldere zee, tropische regenwouden. De accommodaties waren zeer afwisselend, van zeer eenvoudig, “back to basic” tot zeer luxe op mooie locaties. Dit maakte de reis juist zo bijzonder en absoluut de moeite waard. Alle transfers naar de bestemmingen waren netjes geregeld. Op deze manier konden wij onbezorgd reizen. Bij vragen konden we mailen / bellen met de reisagent en ontvingen direct een netjes antwoord.

 

Wij zijn verheugd dat wij de eerste klanten waren die via Mimpi reizen deze droomreis hebben mogen maken. Mimpi reizen is Top, met een hoofdletter T. Ariëlle is een ervaren, enthousiaste en professionele reisadviseur met kennis van mooie bestemmingen. Er is voor ons geen twijfel om de volgende keer wederom bij Mimpi te boeken.