INDIVIDUELE EILANDENCOMBI'S

De verschillende eilanden van Indonesië, maar ook Indonesië en Maleisië en West-Maleisië en Maleisisch Borneo zijn uitstekend te combineren. Vooral als u wat langer de tijd heeft (3 weken of meer) raden we een combinatie van verschillende eilanden zeker aan.  Mimpi Reizen kan voor u uw reis geheel op maat samenstellen. Hier beneden geven we een voorbeeld van een reis die we persoonlijk hebben opgesteld en aanraden. Er zijn natuurlijk tal van andere leuke mogelijkheden voor een combinatie reis. Deze rondreis is daarom geheel op maat aan te passen.

Rijstvelden van Jatiluwih op Bali

Rondreis Hoogtepunten Sumatra, Java en Bali

Deze rondreis laat u kennis maken met de hoogtepunten van Sumatra, Java en Bali. U begint op het groene Sumatra en bezoekt o.a. de jungle en het Tobameer, vliegt vervolgens naar Java waar u interessante steden en vulkanen bezoekt en eindigt op Bali, waar u uw laatste dagen in de binnenlanden en aan het strand doorbrengtDit betreft een rondreis die we aanraden. Er zijn tal van andere mogelijkheden qua reisroute. Deze rondreis is daarom een voorbeeld en is geheel op maat aan te passen.


Plezier met olifanten bij Tangkahan Sumatra

Familiereis Avontuurlijk Sumatra en Bali

Met deze familiereis gaat u op avontuur door het groene Sumatra en paradijselijke Bali. Deze reis biedt veel afwisseling, met plaatsen en activiteiten die de kinderen vast en zeker erg leuk zullen vinden! Zo komt u op Sumatra oog in oog te staan met orang-oetans en olifanten en komt u heerlijk tot rust aan het Tobameer. Op Bali verblijft u zowel in de binnenlanden als aan het strand. In de binnenlanden kunt u o.a. fietsen en raften en aan het strand kunt u snorkelen, surfen en zwemmen met manta roggen.