INDIVIDUELE FAMILIEREIZEN

Gaat u met uw gezin op reis? Dan bent u bij Mimpi Reizen aan het juiste adres. Zowel Indonesië, Maleisië als Sri Lanka zijn geschikte bestemmingen voor familiereizen. Deze bestemmingen bieden veel afwisseling, waardoor het de kinderen vast en zeker goed zal bevallen! Wij kunnen voor u uw reis geheel op maat samenstellen. Hier beneden geven we een aantal voorbeelden van reizen die we persoonlijk hebben samengesteld en aanraden. Er zijn natuurlijk tal van andere leuke mogelijkheden voor gezinnen. Deze rondreizen zijn daarom geheel op maat aan te passen.

Het mooie strand van Dream beach op Nusa Lembongan

Familiereis Paradijselijk Bali en de Gili's

De 18-daagse familiereis Paradijselijk Bali en de Gili's is geschikt voor families met kinderen van ongeveer 4 tot 18 jaar. Uiteraard kunt u deze reis ook als stel maken en is het mogelijk te reizen met kinderen jonger dan 4 jaar. U maakt op een ontspannen en afwisselende manier kennis met Bali en de Gili's. U begint aan het gezellige strand van Seminyak, bezoekt het noorden en de binnenlanden van Bali en gaat naar de paradijselijke Gili's en het eilandje Lembongan. U sluit de reis af aan het strand van Sanur.


Lokale huisjes op Flores Kleine Sunda eilanden

Familiereis Hoogtepunten Flores en Komodo

Tijdens deze 16-daagse familiereis bezoekt u de hoogtepunten van Flores en Komodo. Deze familiereis is geschikt voor families met kinderen van ongeveer 4 tot 18 jaar. Uiteraard kunt u deze reis ook als stel maken en is het mogelijk te reizen met kinderen jonger dan 4 jaar. U reist over het mooie Flores en bezoekt onder andere de Kelimutu vulkaan en authentieke dorpjes. U sluit de reis af met de Komodo eilanden, waar u zowel op een boot als op een idyllisch eilandje voor de kust verblijft.


Plezier met olifanten bij Tangkahan Sumatra

Familiereis Avontuurlijk Sumatra en Bali

Met deze familiereis gaat u op avontuur door het groene Sumatra en paradijselijke Bali. Deze reis biedt veel afwisseling, met plaatsen en activiteiten die de kinderen vast en zeker erg leuk zullen vinden! Zo komt u op Sumatra oog in oog te staan met orang-oetans en olifanten en komt u heerlijk tot rust aan het Tobameer. Op Bali verblijft u zowel in de binnenlanden als aan het strand. In de binnenlanden kunt u o.a. fietsen en raften en aan het strand kunt u snorkelen en surfen.


Weggetje tussen de groene rijstvelden in de buurt van de Borobudur tempel op midden Java

Familiereis Actief Java en Bali

Wanneer u op zoek bent naar een actieve vakantie naar Java en Bali met het gezin spreekt deze reis u vast aan. U bezoekt zowel de hoogtepunten als de wat minder bekende plaatsen tijdens deze afwisselende rondreis. Het ene moment verblijft u in het bruisende Jakarta en het volgende moment prachtig in de natuur uitkijkend over een snelstromende rivier en rijstvelden. Zo wisselt de reis zich constant af, waardoor er voor ieder wat wils in zal zitten. 


Prachtige neusaap in het regenwoud van Sukau in Sabah op Maleisisch Borneo

Familiereis Fascinerend Borneo en West-Maleisië

Deze 20-daagse familiereis laat u kennismaken met de indrukwekkende regenwouden van Borneo waarbij u op zoek gaat naar de bijzondere dieren die hier leven. U maakt prachtige wandeltochten en interessante boottochtjes waarbij u verschillende apensoorten door de bomen ziet slingeren! In West-Maleisië struint u door de groene theeplantages en verkent u het cultuurrijke eiland Penang. U sluit de reis af aan de bounty stranden van de Perhentian Islands.


Paalvissers in zuid Sri Lanka

Familiereis Afwisselend Sri Lanka

Ga met ons op familiereis naar het afwisselende Sri Lanka! Deze 21-daagse familiereis is geschikt voor families met kinderen van ongeveer 4 tot 18 jaar. Uiteraard kunt u deze reis ook als stel maken en is het mogelijk te reizen met kinderen jonger dan 4 jaar. Een leuke homestay, tropische stranden, stupa's, de leeuwenrots, belangrijke tempels, mooie hoogvlaktes, theeplantages en natuurlijk de vele nationale parken met talloze wilde dieren.