INDIVIDUELE RONDREIZEN SUMATRA

Sumatra is een fascinerend eiland en biedt daarom vele mogelijkheden voor mooie rondreizen. Mimpi Reizen kan voor u uw reis geheel op maat samenstellen. Hier beneden geven we een aantal voorbeelden van reizen die we persoonlijk hebben opgesteld en aanraden. Er zijn natuurlijk tal van andere leuke mogelijkheden op Sumatra. Deze rondreizen zijn daarom geheel op maat aan te passen.

Goedlachse vrouw aan het werk in een rijstveld op Sumatra

Rondreis Het groene noorden van Sumatra

Tijdens de 10-daagse rondreis Het groene noorden van Sumatra komt u met een beetje geluk oog in oog te staan met orang-oetans in Bukit Lawang en kunt u helpen met het wassen van olifanten in Tangkahan. Beide gelegen in het natuurrijke Gunung Leuser National Park. Bij het Tobameer kunt u aan het einde van deze reis uitrusten en een heerlijk verfrissende duik nemen. Zo keert u uitgerust en wel voldaan weer huiswaarts. Kabbelende rivier in het in de jungle gelegen Tangkahan

Rondreis Ongerept Sumatra

Deze 24-daagse rondreis Ongerept Sumatra combineert de prachtige stranden van Pulau Weh en Cubadak met het immense groene regenwoud van het eiland. Ook qua cultuur komt u niets te kort en maakt u kennis met de Batakkers bij het Tobameer en de Minangkabauers bij Bukittinggi. In de Harau vallei gaat u al wandelend genieten van de omgeving en heerlijke gerechten koken met de lokale bevolking. Een fascinerende rondreis!