Het verhaal van Mimpi Reizen

Mimpi reizen is een jonge reisorganisatie die is opgericht door Ariëlle en Karolien. Beiden zijn we helemaal weg van de bestemmingen die we aanbieden. We hebben samen ruim 20 jaar werkervaring in het organiseren van reizen naar Azië (en dan met name in het organiseren van reizen naar Indonesië, Maleisië en Sri Lanka). We bezoeken de verschillende bestemmingen met grote regelmaat en hebben hierdoor door de jaren heen gedegen kennis op kunnen bouwen. We hebben beiden (diverse) diploma's op zak van toeristische opleidingen (op HBO en universitair niveau) en beheersen deels het Bahasa Indonesia en het Maleis (deze talen komen erg overeen). Graag delen we onze passie met u en helpen we u met het samenstellen van een reis naar een van 'onze' droombestemmingen.

Ariëlle de Wit

Karolien Voncken


Wij helpen u graag!

Ariëlle: Sinds zeer jonge leeftijd was Ariëlle al zeer geïnteresseerd in andere landen, door het grote verschil in cultuur, lokale bevolking en natuur. Door de vele reizen door Azië bleek ze een passie te ontwikkelen voor dit werelddeel en na een studie in het toerisme wist ze zeker dat ze haar werk in deze branche wilde zoeken. Inmiddels heeft ze door heel veel bijzondere landen gereisd waaronder; Indonesië, Maleisië, Brunei, Sri Lanka, Dubai, de Malediven, Vietnam, Thailand, de Filipijnen, Hongkong, Australië en Nieuw-Zeeland. Na een reis van twee maanden door Indonesië heeft ze haar hart verloren aan dit geweldige land. De groene natuur, lieve lokale mensen, de bountyeilandjes, de bijzondere dieren en uiteraard het heerlijke eten! Ook Maleisië waar ze acht maanden stage heeft gelopen heeft een zeer speciale plaats in haar hart, maar eigenlijk heeft elk land wat ze bezocht heeft wel iets wat uniek is en dat maakt het reizen ook zo leuk. Na vele jaren bij diverse organisaties te hebben gewerkt wilde ze de uitdaging aangaan om, samen met Karolien, een eigen reisorganisatie te beginnen en u te helpen met de mooiste rondreizen naar het prachtige Indonesië, Maleisië en Sri Lanka.

 

Karolien: Al van jongs af aan ging Karolien elke zomervakantie met haar ouders en broers op pad om met de tent rond te trekken door vele landen in Europa. Dit avontuur vond ze elke keer weer geweldig en dit gaf ook de doorslag om toerisme te gaan studeren. Zowel in Nederland als in Engeland heeft ze diverse toeristische studies afgerond. Tijdens een van deze studies ging ze stage lopen bij een reisorganisatie gespecialiseerd in met name Indonesië. Hierna ging ze haar eerste verre reis maken die begon in Singapore, Maleisië en Indonesië (en vervolgens doorging naar Thailand, Australië en Nieuw-Zeeland). Vanaf het moment van aankomst was ze meteen helemaal weg van deze bestemmingen. Het was zo'n andere wereld, zoveel indrukken, maar vooral ook zo mooi! Na deze eerste stap op dit bijzondere continent is haar liefde voor deze landen niet meer weggegaan en is ze vele malen teruggereisd. Tevens heeft ze ruim 10 jaar voor eenzelfde organisatie als waar ze stage had gelopen gewerkt (reisorganisatie gespecialiseerd in Zuidoost Azië en Oceanië). Ook Sri Lanka heeft ze inmiddels bezocht, wat ze nu ook een fantastische bestemming vindt. Tot slot is Karolien's partner Balinees en samen met hun 3 half Balinese kinderen gaan ze ook regelmatig op familiebezoek op het prachtige Bali, waar ze het geweldig blijven vinden om elke keer weer rond te reizen. Dit eiland kent ze daarom als geen ander.

 

Kortom, een rugzak vol bagage die we graag gebruiken om u een onvergetelijke droomreis te verzorgen!