INDIVIDUELE RONDREIZEN Sri Lanka

Sri Lanka is een veelzijdige bestemming en hierdoor erg geschikt voor mooie rondreizen. Mimpi Reizen kan voor u uw reis geheel op maat samenstellen. Hier beneden geven we een aantal voorbeelden van reizen die we persoonlijk hebben opgesteld en aanraden. Er zijn natuurlijk tal van andere leuke mogelijkheden voor een reis door Sri Lanka. Deze rondreizen zijn daarom geheel op maat aan te passen.

Paalvissers in zuid Sri Lanka

Familiereis Afwisselend Sri Lanka

Ga met Mimpi Reizen op familiereis naar het afwisselende Sri Lanka! Deze 21-daagse familiereis is geschikt voor familie's met kinderen van ongeveer 4 tot 18 jaar. Uiteraard kunt u deze reis ook als stel maken en is het mogelijk te reizen met kinderen jonger dan 4 jaar. Een leuke homestay, tropische stranden, stupa's, de leeuwenrots, belangrijke tempels, mooie hoogvlaktes, theeplantages en vele nationale parken met talloze wilde dieren, u vindt het allemaal in deze familiereis.


Uitzicht op de bekende Lion Rock Sri Lanka

Rondreis Hoogtepunten Sri Lanka

Tijdens deze gevarieerde reis door Sri Lanka bezoekt u de hoogtepunten van Sri Lanka. U begint en eindigt de reis dichtbij de luchthaven zodat u de reis rustig begint en afsluit. Tussendoor verblijft u aan het strand, gaat u op safari, verblijft u in de bergen, maakt u een mooie treinreis, bezoekt u theeplantages en diverse oude steden met indrukwekkende stupa's en paleizen. Met deze reis krijgt u, in ruim 2 weken tijd, een goede indruk van de belangrijkste bezienswaardigheden van Sri Lanka. 


Liggende Boeddha in de grottentempel van Dambulla

Rondreis Buitengewoon Sri Lanka

Wilt u van de gebaande paden afwijken tijdens uw reis door Sri Lanka, dan is wellicht onze rondreis Buitengewoon Sri Lanka de moeite waard voor u! Tijdens deze reis bezoekt u naast de hoogtepunten, ook de wat onbekendere plekken en verblijft u in unieke hotelletjes en lodges op bijzondere locaties. U zult deelnemen aan kookworkshops, maakt kennis met de lokale bevolking, maakt wandelingen door de natuur, gaat op safari en vogels spotten en rust uit aan het mooie strand.