INDIVIDUELE RONDREIZEN WEST-MALEISIË

West-Maleisië is een eiland met veel afwisseling en biedt daarom vele mogelijkheden voor mooie rondreizen. Mimpi Reizen kan voor u uw reis geheel op maat samenstellen. Hier beneden geven we een aantal voorbeelden van reizen die we persoonlijk hebben opgesteld en aanraden.Er zijn natuurlijk tal van andere leuke mogelijkheden in West-Maleisië. Deze rondreizen zijn daarom geheel op maat aan te passen.

Bounty strand in West-Maleisie

Rondreis Klassiek West-Maleisië

Tijdens deze 15-daagse rondreis ontdekt u de bruisende stad Kuala Lumpur, verkent u het eeuwenoude regenwoud van de Taman Negara en drinkt u een kopje thee tussen de groene theeplantages van de Cameron Highlands. U gaat cultuur snuiven op het gezellige Penang om vervolgens deze fantastische reis af te sluiten aan de heerlijke stranden van het eiland Langkawi, waar u de indrukken van uw reis op u in kunt laten werken. 


Prachtige neusaap in het regenwoud van Sukau in Sabah op Maleisisch Borneo

Familiereis Fascinerend Borneo en West-Maleisië

Deze 20-daagse familiereis laat u kennismaken met de indrukwekkende regenwouden van Borneo waarbij u op zoek gaat naar de bijzondere dieren die hier leven. U maakt prachtige wandeltochten en interessante boottochtjes waarbij u verschillende apensoorten door de bomen ziet slingeren! In West-Maleisië struint u door de groene theeplantages en verkent u het cultuurrijke eiland Penang. U sluit de reis af aan de bounty stranden van de Perhentian Islands.