INDIVIDUELE RONDREIZEN BALI

Bali is een ontzettend divers eiland en biedt daarom vele mogelijkheden voor mooie rondreizen. Mimpi reizen kan voor u uw reis geheel op maat samenstellen. Hier beneden geven we een aantal voorbeelden van reizen die we persoonlijk hebben opgesteld en aanraden. Er zijn natuurlijk tal van andere leuke mogelijkheden op Bali. Deze rondreizen zijn daarom geheel op maat aan te passen.

Het mooie strand van Dream beach op Nusa Lembongan

Familiereis paradijselijk Bali en de Gili's

De 18-daagse familiereis Paradijselijk Bali en de Gili's is geschikt voor families met kinderen van ongeveer 4 tot 18 jaar. Uiteraard kunt u deze reis ook als stel maken en is het mogelijk te reizen met kinderen jonger dan 4 jaar. U maakt op een ontspannen en afwisselende manier kennis met Bali en de Gili's. U begint aan het gezellige strand van Seminyak, bezoekt het noorden en de binnenlanden van Bali en gaat naar de paradijselijke Gili's en het eilandje Lembongan. U sluit de reis af aan het strand van Sanur.


De stijlvolle inrichting en het mooie uitzicht vanuit Bambu Indah hotel in Ubud

Rondreis Buitengewoon Bali

Met onze 16-daagse rondreis Buitengewoon Bali bezoekt u de mooiste plekjes op Bali en verblijft u in bijzondere hotelletjes. U begint deze unieke rondreis in Ubud, waar u overnacht tussen het groen. Vervolgens kunt u lekker ontspannen op het eilandje Lembongan. Na Lembongan trekt u de binnenlanden in van Bali en verblijft u in Sidemen. Na Sidemen wordt de reis verder afgewisseld met de strandbestemming Pemuteran, de rijstvelden van Jatiluwih en tot slot het idyllische strand van Balangan.


Durian in een kraampje langs de kant van de weg op Bali

Rondreis Avontuurlijk Bali

Tijdens de 23-daagse rondreis Avontuurlijk Bali maakt u op een avontuurlijke manier kennis met het mooie Bali. U begint en eindigt rustig aan het strand. Tussendoor zult u diverse spannende plekken bezoeken en activiteiten ondernemen, zo bezoekt u het eilandje Lembongan, trekt de binnenlanden in naar het idyllische plaatsje Ubud, gaat op avontuur in het onbekende West Bali, bezoekt strand en watervallen in het noorden en verkent het rustige oosten van Bali.