INDIVIDUELE RONDREIZEN BALI

Bali is een ontzettend divers eiland en biedt daarom vele mogelijkheden voor mooie rondreizen. Mimpi reizen kan voor u uw reis geheel op maat samenstellen. Hier beneden geven we een aantal voorbeelden van reizen die we persoonlijk hebben opgesteld en aanraden. Er zijn natuurlijk tal van andere leuke mogelijkheden op Bali. Deze rondreizen zijn daarom geheel op maat aan te passen.

Het mooie strand van Dream beach op Nusa Lembongan

Familiereis Paradijselijk Bali en de Gili's

De 18-daagse familiereis Paradijselijk Bali en de Gili's is geschikt voor families met kinderen van ongeveer 4 tot 18 jaar. Uiteraard kunt u deze reis ook als stel maken en is het mogelijk te reizen met kinderen jonger dan 4 jaar. U maakt op een ontspannen en afwisselende manier kennis met Bali en de Gili's. U begint aan het gezellige strand van Seminyak, bezoekt het noorden en de binnenlanden van Bali en gaat naar de paradijselijke Gili's en het eilandje Lembongan. U sluit de reis af aan het strand van Sanur.


De stijlvolle inrichting en het mooie uitzicht vanuit Bambu Indah hotel in Ubud

Rondreis Buitengewoon Bali

Met onze 16-daagse rondreis Buitengewoon Bali bezoekt u de mooiste plekjes op Bali en verblijft u in bijzondere hotelletjes. U begint deze unieke rondreis in Ubud, waar u overnacht tussen het groen. Vervolgens kunt u lekker ontspannen op het eilandje Lembongan. Na Lembongan trekt u de binnenlanden in van Bali en verblijft u in Sidemen. Na Sidemen wordt de reis verder afgewisseld met de strandbestemming Pemuteran, de rijstvelden van Jatiluwih en tot slot het idyllische strand van Balangan.


Durian in een kraampje langs de kant van de weg op Bali

Rondreis Avontuurlijk Bali

Tijdens de 23-daagse rondreis Avontuurlijk Bali maakt u op een avontuurlijke manier kennis met het mooie Bali. U begint en eindigt rustig aan het strand. Tussendoor zult u diverse spannende plekken bezoeken en activiteiten ondernemen, zo bezoekt u het eilandje Lembongan, trekt de binnenlanden in naar het idyllische plaatsje Ubud, gaat op avontuur in het onbekende West Bali, bezoekt strand en watervallen in het noorden en verkent het rustige oosten van Bali.


Rijstvelden van Jatiluwih op Bali

Rondreis Hoogtepunten Sumatra, Java en Bali

Deze rondreis laat u kennis maken met de hoogtepunten van Sumatra, Java en Bali. U begint op het groene Sumatra en bezoekt o.a. de jungle en het Tobameer, vliegt vervolgens naar Java waar u interessante steden en vulkanen bezoekt en eindigt op Bali, waar u uw laatste dagen in de binnenlanden en aan het strand doorbrengtDit betreft een rondreis die we aanraden. Er zijn tal van andere mogelijkheden qua reisroute. Deze rondreis is daarom geheel op maat aan te passen.


Plezier met olifanten bij Tangkahan Sumatra

Familiereis Avontuurlijk Sumatra en Bali

Met deze familiereis gaat u op avontuur door het groene Sumatra en paradijselijke Bali. Deze reis biedt veel afwisseling, met plaatsen en activiteiten die de kinderen vast en zeker erg leuk zullen vinden! Zo komt u op Sumatra oog in oog te staan met orang-oetans en olifanten en komt u tot rust aan het Tobameer. Op Bali verblijft u zowel in de binnenlanden als aan het strand. In de binnenlanden kunt u o.a. fietsen en raften en aan het strand kunt u snorkelen en zwemmen met manta roggen.


Weggetje tussen de groene rijstvelden in de buurt van de Borobudur tempel op midden Java

Familiereis Actief Java en Bali

Wanneer u op zoek bent naar een actieve vakantie naar Java en Bali met het gezin spreekt deze reis u vast aan. U bezoekt zowel de hoogtepunten als de wat minder bekende plaatsen tijdens deze afwisselende rondreis. Het ene moment verblijft u in het bruisende Jakarta en het volgende moment prachtig in de natuur uitkijkend over een snelstromende rivier en rijstvelden. Zo wisselt de reis zich constant af, waardoor er voor ieder wat wils in zal zitten.