Bali's bijzondere boutique hotels

Het unieke verblijf in het Bambu Indah hotel in Ubud

Tijdens onze reizen hebben we op vele mooie plekjes mogen overnachten. Vooral op Bali hebben we in de meest uiteenlopende hotels geslapen. De een super-de-luxe bovenop een klif uitkijkend op de turquoise blauwe zee en de ander in een tent op loopafstand van diverse watervallen. Ook qua sfeer is het er ontzettend divers, de ene keer traditioneel met veel natuurlijke materialen en de andere keer juist modern en minimalistisch.

 

Als je ergens bijzondere hotelletjes hebt is het daarom wel op Bali!

 

Graag laten we je onze favoriete bijzondere boutique hotels zien. We hebben een selectie gemaakt van luxueuze, middenklasse en eenvoudige boutique hotels. 



Eenvoudige boutique hotels

€ 20,-- tot € 50,-- per kamer per nacht 

Op Bali kun je het natuurlijk zo luxe en duur maken als je wilt. Je hebt er echter ook vele leuke voordelige kleinschalige hotelletjes. Hier beneden vind je een selectie van hotelletjes die gunstig geprijsd zijn (tussen de € 20,-- en € 50,-- per kamer per nacht). Wij vinden deze plekjes dan ook absoluut het geld waard!

Pondok Kunang Kunang

Sambangan, noord Bali

Tent van het Pondok Kunang Kunang hotel in Sambangan

In Pondok Kunang Kunang kun je in een tent slapen en hoor je op de achtergrond de vele watervallen. Het is hierdoor absoluut een uniek verblijf. De tent is voorzien van comfortabele matrassen.

Le Pirate Beach Club Ceningan

Nusa Ceningan, zuid Bali

Vrolijke hutjes van het Le Pirate Beach club op nusa Ceningan

In deze strandhutjes zult u het ultieme vakantiegevoel beleven. Er is gebruik gemaakt van lichte kleuren en je kijkt uit op de prachtige kleuren van de oceaan. De perfecte plek om te 'chillen'.


Puri Mesari Hotel

Sanur, zuid Bali

Sfeervolle Puri Mesari hotel in Sanur

Leuk kleinschalig hotel op 5 á 10 minuten lopen van het strand. Het heeft een knusse sfeer met een mooi zwembad en vele tropische planten. Het lijkt haast alsof je in een klein dorpje verblijft.

Kembali Beach Bungalows

Amed, oost Bali

Mooie huisjes van het Kembali Beach hotel in Amed

De acht aangename bungalows van Kembali Beach zijn mooi ingericht, hebben een royale veranda en kijken uit over de oceaan. Het hotel ademt een beetje een koloniale sfeer. 



Middenklasse boutique hotels

€ 50,-- tot € 100,-- per kamer per nacht

Middenklasse hotels zijn er op Bali in overvloed. Voor een hele schappelijke prijs (tussen de € 50,-- en € 100,-- per kamer per nacht) kun je op hele mooie plekjes in fantastische hotels verblijven. Onderstaand vind je een aantal van onze favorieten, stuk voor stuk prachtig gelegen en met goede faciliteiten.   

Shanti Sambangan Hotel

Sambangan, noord Bali

Prachtige zwembad van het Shanti Sambangan hotel

Schitterend gelegen hotel met uitzicht over een groene vallei. De kamers zijn traditioneel ingericht in leuke houten huisjes. Vanuit het hotel kun je wandelingen maken naar vele watervallen. 

Sawah Indah Villas

Sidemen, noord Bali

Mooie uitzicht vanuit de kamers van het Sawah Indah villas

Kleinschalig hotel met uitzicht over rijstterrassen en groentetuinen. Het hotel is stijlvol ingericht waarbij veel gebruik is gemaakt van hout. Vanuit het hotel kun je mooie wandelingen maken.


Dreambeach Huts

Dream beach Nusa Lembongan, zuid Bali

Het mooi gelegen Dream Beach huts op Nusa Lembongan

Leuk hotelletje met uitzicht op het mooie Dream beach. Vanuit je lumbung hut kijk je uit op de turquoise blauwe zee. Een plek waar je uitermate kunt genieten van zon, zee en strand.

La Joya Hotel

Balangan beach Jimbaran, zuid Bali

Schattige bungalows van het mooie La Joya hotel bij Balangan beach

Mooi in natuurlijke stijl gebouwd hotelletje bovenop een klif met uitzicht over de oceaan. Binnen enkele minuten sta je met je voeten in het zand van het strand van Balangan.

Barong beeld bij Tirta Empul op Bali


Luxueuze boutique hotels

€ 100,-- tot € 250,-- per kamer per nacht

Op Bali vind je vele kleinschalige luxe hotels. Je kunt het zo duur maken als je wilt. Wij hebben een selectie gemaakt van luxueuze hotels tussen de € 100,-- en € 250,-- per kamer per nacht. Dit zijn stuk voor stuk unieke hotels, waar je optimaal kunt genieten van luxe faciliteiten in combinatie met een prachtige omgeving.  

Bambu Indah Hotel

Ubud, midden Bali

Schitterend uitzicht vanuit Bambu Indah hotel in Ubud

Schitterend in de natuur gelegen hotelletje op 15 minuten rijden van Ubud. Het hotel is in indrukwekkende stijl gebouwd, waarbij veel gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. 

Sang Giri Mountain glamping

Jatiluwih, midden Bali

Uitzicht vanuit de luxe tent van het Sang Giri tentenkamp in Jatiluwih

Uniek luxe tentenkamp in de prachtige omgeving van Jatiluwih, gelegen tussenin de rijstvelden en bergen. Hier word je wakker met de geluiden van de natuur en kom je helemaal tot rust. 


Matahari BeaCH RESORT

Pemuteran, noord Bali

Balinese bungalows in de groene tuin van het Matahari Beach resort in Pemuteran

Luxe hotel gebouwd in Balinese stijl met prachtig versierde bungalows en een mooi aangelegde tropische tuin. Het hotel ligt aan een baai, direct aan zee met in het achterland de bergen. 

Samanvaya resort

Sidemen, oost Bali

Mooi inrichting van natuurlijk materialen van Samanvaya Sidemen hotel

Aangenaam resort met uitzicht op de rijstterrassen. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen waardoor het goed past in de mooie omgeving. Geniet van de rust en de ruimte! 


Fantastisch uitzicht over de groene vallei van Sambangan vanuit het Shanti Sambangan hotel

Natuurlijk zijn er nog veel meer bijzondere boutique hotelletjes. Dit is daarom slechts een selectie. Heb je zelf in een bijzonder hotel overnacht welke hier niet bijstaat laat het ons dan zeker weten. We blijven namelijk heel graag op de hoogte van de laatste leukste plekjes om te verblijven!

 

Geïnspireerd geraakt? Bekijk dan eens onze rondreis Buitengewoon Bali. Hier komen een groot deel van de bovengenoemde hotels in terug. Uiteraard kan deze reis geheel naar wens samengesteld worden, alles kan! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0