Voorbeeldreizen Bali

Bali is een ontzettend divers eiland en biedt daarom vele mogelijkheden voor mooie rondreizen. Wij kunnen voor u uw reis geheel op maat samenstellen. Hier beneden geven we een aantal voorbeelden van reizen die we persoonlijk hebben opgesteld en aanraden. Er zijn natuurlijk tal van andere leuke mogelijkheden op Bali. Deze rondreizen zijn daarom geheel op maat aan te passen.

Schommel en turkuoise blauwe zee bij Nusa Ceningan

18-daagse familiereis paradijselijk Bali en de Gili's

De 18-daagse familiereis Paradijselijk Bali en de Gili's is geschikt voor families met kinderen van ongeveer 4 tot 18 jaar. Uiteraard kunt u deze reis ook als stel maken en is het mogelijk te reizen met kinderen jonger dan 4 jaar. U maakt op een ontspannen en afwisselende manier kennis met Bali en de Gili's. U begint aan het gezellige strand van Seminyak, bezoekt het noorden en de binnenlanden van Bali en gaat naar de paradijselijke Gili's en het eilandje Lembongan. U sluit de reis af aan het strand van Sanur.


Durian in een kraampje langs de kant van de weg op Bali

23-daagse rondreis Avontuurlijk Bali

Tijdens de 23-daagse rondreis Avontuurlijk Bali maakt u op een avontuurlijke manier kennis met het mooie Bali. U begint en eindigt rustig aan het strand. Tussendoor zult u diverse spannende plekken bezoeken en activiteiten ondernemen, zo bezoekt u het eilandje Lembongan, trekt de binnenlanden in naar het idyllische plaatsje Ubud, gaat op avontuur in het onbekende West Bali, bezoekt strand en watervallen in het noorden en verkent het rustige oosten van Bali.